previous
image-f9ef91ff472e8edefeca23f2441ab795e65ee015bd8c3595587e248b7a79c7ff-V

Feja dhuron gjallëri

20/04/2015   // 0 Comments

Islami është feja të cilën Allahu ia zgjodhi njerëzimit. “...dhe zgjodha për ju islamin fe...” (El-Maide, 3) Si e këtillë, kjo fe, nuk paraqet vetëm shpëtimin në botën tjetër, por edhe në këtë botë. Mbajtja për parimeve të saj dhe zbatimi i mësimeve dhe porosive të saj janë shkak për të bërë një jetë të mirë dhe të qetë. “Kush bën vepër të mirë, qoftë mashkull ose femër, e duke qenë besimtar, Ne ...

Vazhdo leximin

next

Postimet e fundit