Njoftim

Written by imri   // 16/10/2012   // 0 Comments

kurbani2012

Bashkësia Islame e Kosovës dhe Medreseja e Mesme ” Alauddin ” në Prishtinë, njoftojnë të gjithë të interesuarit se edhe këtë vit organizojmë dhe udhëheqim prerjen e kurbanave për nevojat e Medresesë së Mesme ” Alauddin” në Prishtinë me paralelet e saj në Prizren dhe Gjilan.

Pagesa mund të bëhet në Zyrat e Këshillit vendor të Bashkësisë Islame dhe në Medrese.

Më gjerësisht mund të informoheni në tel: 038\22-44-44, 044\186-220, 044\ 186-221

Çmimi i kurbanit 100 Euro


Postime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 × = katermbedhjete